Supra 1050

Supra 1050Bütün dağıtım ihtiyaçlarınız için çözüm

Soğutmalı kamyonlarınız için SUPRA serisinin performansı

YARARLARI

  • Sabit evaparatör hava akımı
  • Sağlam dizayn
  • Yüksek güvenilirlik
  • Olağanüstü düşük ses kabiliyeti

Çoklu kapı açılımı gerektiren teslimat ortamları için geliştirilmiştir.Zorlu operasyonlarınızda Supra serisinin eşsiz performansına güvenebilirsiniz.

SUPRA çeşitleri her ayar derecesinde üstün sıcaklık düşürümü ve kontrölü sağlar. Bu performans motor hızından bağımsız, elektirikli sabit hava akımı sağlayan çok çeşitli evaparatörler ile gerçekleştirilir.SUPRA çoklu sıcaklık aralığında tüm kamyon uygulamaları için gelişmiş yük koruma sağlar.

Yüksek kapasite

3 yüksek kapasiteli modelleriyle geliştirilmiş, SUPRA çeşitleri 12 000 Watt’a kadar mevcuttur. Yeni fanlar hava debisini, hızlı sıcaklık iyileştirme ve yönetilmesi konusunda 24% arttırmıştır. 7 mm kondenser ve küçük kompressör kullanımı ile WATT başına düşen düşük yakıt tüketimi ünitelerin verimliliğini arttırmıştır.

SAGLAM DİZAYN

Building on hundreds of thousands of operating hours, SUPRA demonstrates a robust design both for aesthetics (strong composite material) and components (easy start) to extend the unit lifetime and reduce downtime. Bakım zamanı da kolay erişilebilirlik sayesinde en iyi düzeye getirilmiştir.